Sol dikey reklam

Haberin Tarihi :   09 Şubat 2017 - 02:56

İskilip MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı Basın Açıklaması Yaptı.

İskilip MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı Basın Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi İskilip ilçe başkanı Ali Alıcı yaptığı basın açıklamasında

Türkün son kalesi 48 yaşında
Milliyetçi hareket partisinin 48.ci yılına idrak etmiş bulunmaktayız.1969 kışında 8-9 şubat tarihinda Adanada bir spor salonu kiralanarak Hareketimizin siyasallaşma süreci başlamıştır.48 yıllık bu süreçte Başbuğumuzun yakmış olduğu bu meşale Türkiye'nin önünü açmış ülkemiz ve Türk dünyası onun liderliği sayesinde pek çok tehlikeyi göğüslemiştir.48 yıllık kutlu tarihimizde Ülkücü-milliyetçi hareket şehitler ve gaziler vermiştir. Önce partim ve ben diyenlerin aksine,önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben demiştir.Aynı kararlılık be duruşla Milliyetçi hareket bu günde Türkiye'nin çok zor durumda olduğunu gördüğü vakit oy hesabı yapmadan devletin ve milletin yanında siper olmaktadır. Bu düşüncelerler 48 yıllık kutlu tarihimizde devlet ve millet bölünmesin diye rahmeti rahmana kavuşan Başta başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere şehit olan taş medreselerde hayatının baharında gençliğini feda eden dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor.Nice 48 yıllara diliyorum.Allah bu hareketin yokluğunu göstermesin.selam ve muhabbetlerimle dedi.