Haberin Tarihi :   09 Kasım 2019 - 01:58

İskilip AK Parti İl Genel Meçlis Üyesi Fehmi Yağlı Basın Açıklaması Yaptı

İskilip AK Parti İl  Genel Meçlis Üyesi Fehmi Yağlı Basın Açıklaması

İskilip AK Parti İl Genel Meçlis Üyesi Fehmi Yağlı Basın açıklaması yaptı.

Fatmi Yağlı yaptığı basın açıklamasında Cumhur İttifakı partilerimizden MHP İl Genel meclisi İskilip Üyesi Doğan Uçar'ın A.Örenseki Köyümüzün Ayva deresi mevkiinde İl Özel idaresi tarafından yapılan yol ıslah çalışmasını basına şahsının girişimleri sonucu yapıldığı iddiasıyla vermiş olduğu demeç Akparti İl genel meclisi üyeleri olarak bizleri üzmüştür. İl genel Meclisine seçildiğimiz günden bugüne kadar Akpartili Meclis üyeleri olarak MHP den seçilen arkadaşımızı asla dışlamadığımızı, sadece A.Örenski Köyümüzü değil tüm köylerimizin her türlü sorunlarıyla ilgilenirken İl Özel İdarenin köylerimize yönelik çalışmalarını asla sadece kendimize mal ederek MHP li Meclis Üyesi arkadaşımızı dışlamadığımız gibi sürekli istişare içerisinde hatta toplantılara dahi elimizden geldiğince birlikte gitmeye özen gösterdiğimiz bir siyasi çalışma içerisinde iken Mahalli basına vermiş olduğu demeçte lokal bir yol çalışmasını sadece kendi kişisel çabalarıyla yaptırdığı şeklinde yansıtmasını cumhur ittifakının ruhuna aykırı bir davranış olduğunu üzülerek söylemek isterim. İl genel meclisine seçildiğimiz günden bugüne sadece A.Örenseki köyümüze değil bir çok köyümüze yönelik grayder, kepçe, sulama havuzu, sulama kanalları, asfalt çalışmaları, yol kumlamaları, yol yamaları yapıldı ve yapılmaya da devam etmektedir. Biz her çalışmanın başına gidip fotoğraf çekip basına servis etmeyi cumhur ittifakına zarar vermesin diye elimizden geldiğince kaçınırken Doğan Uçar arkadaşımızın bu şekilde basına açıklama yapması doğrusu cumhur ittifakına yakışan bir davranış olmamıştır. Doğan Uçar arkadaşımız şube müdürüyle görüştüğünü ve grayderin geldiğini söylerken bizlerin görüştüğü şube müdürünün de amiri olan genel sekretere ilettiğimiz talebimizi ya unutmuş ya da siyasi bir rant kapma telaşesiyle böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duymuştur. İskilip kamuoyumuzun şunu özellikle bilmesini isteriz ki Akparti Meclis üyesi olarak şahsen ben Cumhur İttifakının ruhuna ve ilkelerine zarar verici hiç bir siyasi davranış içerisinde olmayacağımın bilinmesini isterim. Çünkü seçimlere ittifak olarak girdiğimiz bir iktidar döneminin başarısı da, başarısızlığı da müşterek sorumluluğumuz altındadır. dedi

Fehmi YAĞLI İl genel meclisi Üyesi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı

Etiketler :