Haberin Tarihi :   19 Kasım 2019 - 02:23

Yeniden Refah Partisi İskilip İlçe Başkanı İbrahim Kır Basın Açıklaması Yaptı

Yeniden Refah Partisi İskilip İlçe Başkanı İbrahim Kır Basın Açıklaması

İskilip Yeniden Refeh Partisi İlçe Başkanı İbrahim Kır yaptığı basın açıklamasında 17 Kasım 2019 Pazar günü Yeniden Refah Partimizin 1. Olağan Büyük Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Ankara’nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonuna sığmayan on binlerle buluştuk.

Tüm halkımıza gösterdiği bu büyük güven ve teveccüh için sonsuz teşekkür ederiz.

Kongremize ilçemizden İlçe başkanımız Sayın İbrahim KIR, Teşkilat başkanımız sayın Fatih TÜTÜNCÜ, Tanıtım başkanımız sayın Ferdi KARABIYIK ,Gençlik Kolları başkanımız sayın Muammer ÇOŞTU Mahalli İdareler başkanımız sayın Hüseyin ŞEN, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Mühittin KARAL, Siyasi İşler Başkanımız sayın Murat DİŞLİ, Kadın kollarımızın değerli üyeleri hanımefendiler, yönetim kurulu üyelerimiz ve hemşerilerimizle yoğun bir katılım sağladık.

Kongremizin salonları patlatırcasına, böylesine büyük bir heyecanla gerçekleşmesini sağlayan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum. Bugün iktidar partisinin dahi yoklama almadan yapamayacağı bir programı uygulanan ağır medya ambargosuna ve karartmaya rağmen millet olarak elini taşın altına koyarak Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a karşı hissettiği sevginin, duyduğu güvenin, beslediği ümidin bir göstergesi olarak kabul ediyoruz. Tüm hemşerilerimize gösterdikleri yoğun katılım için, yolculuk boyunca heyecanımıza ortak oldukları için, salonda bizimle birlikte Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni ve Adil Bir Dünya hedefimize ortak oldukları için teşekkür ederiz.

Bu kongremizde gördüğümüz, Türkiye’nin aydınlık geleceğidir.

Bu kongremizde gördüğümüz, herkesin Refah içinde yaşadığı Türkiye’nin artık çok yakın olduğudur.

Bu kongremizde gördüğümüz, herkesin ulaşabileceği bir adaletin çok yakın olduğudur.

Bu kongremizde gördüğümüz, çocuklarımızın gençlerimizin geleceğinin bu günden çok daha güzel olacağıdır.

Bu kongremizde gördüğümüz, ülkemizin kaynaklarının değerlendirilmesi ile elde edilen kaynakların milletimize adil olarak paylaştırılmasıyla Yeniden Büyük Türkiye’yi çok yakında kuracağımızdır.

Bu kongremizde gördüğümüz, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde hepimiz için güzel bir geleceğin burada olduğudur.

Bu kongremizde gördüğümüz, ülkemizin, milletimizin, ümmetin ve insanlığın geleceğinin burada olduğudur.

Tüm halkımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

‘Milletimiz İçin Biz Varız’ diyerek, ‘Burada Gelecek Var’ diyerek laf değil hizmet üretmek için gecemizi gündüzümüze katarak canla – başla çalışmaya devam edeceğiz.

Müjdeler Olsun Yeniden Refah Geliyor. dedi

Etiketler :